Ekspertvælde krydsord

EKSPERTVÆLDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet EKSPERTVÆLDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til EKSPERTVÆLDE.

ekspertvælde — Den Danske Ordbog – Ordnet

Ekspertvælde og topstyring af det danske samfund medfører, at mange danskere bliver fremmedgjorte over for at kunne håndtere deres egen tilværelse …

Synonym for Ekspert – Synonymbog.com

Synonym for Ekspert

Ordet ekspert bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Ekspert forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Ekspert

Dennis Nørmark læser de Tocqueville, som Fanden … – Politiken

26. dec. 2022 — … politiske tænker var netop tilhænger af demokratiet i al dets kaotiske skønhed. Han ville aldrig støtte et teknokratisk ekspertvælde.

Aabrink promoverede egen klient på TV3 – politiken.dk

18. nov. 2007 — »Men jeg hylder absolut ikke, at man laver et ekspertvælde og sådan noget handelshøjskole-journalistik-debat, hvor man har nogle, …

Ekspert krydsord til de allerklogeste hjerner – Krydsord.dk

Ekspert krydsord til de allerklogeste hjerner – prøv vores sværeste opgave!

Her finder du Krydsord.dk’s ekspertkrydsord. Scroll ned og gå i gang med det samme. Denne type opgave er henvendt til de virkelig skrappe og måske endda mest …

Denne ekspert krydsord er bestemt ikke for børn – og ej heller for de fleste voksne. Prøv vores krydsord til de allerklogeste hjerner

TIDSSKRIFTET – Nationalt Videncenter for Læsning

Ekspertvældet udfolder sig nemlig ikke kun over for forældre og andre ikke-læsesagkyndige. Det gør sig også i høj grad gældende inden for det.

Urbane Projekter mellem sted, diskurs og planlægning

efter AJ Andersen · 2013 · Citeret af 4 — at komme det såkaldte ‘ekspertvælde’ til livs i form af fjernelse af råd og nævn, samt over regeringens ønsker om at liberalisere planlægningen.

Seks ud af ti er bange for matematik – Ingeniøren

16. apr. 2009 — Mon venstre-regeringens opgør med “ekspertvældet” i virkeligheden er en angstreaktion? … Ligesom at løse krydsord).

Keywords: ekspertvælde krydsord